Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
959 napisał(a):Jednak to nie ma wiekszego znaczenia, bo w takiej za 35tysiecy, tez trzeba tyle wlozyc
959 napisał(a):Na allegro wychodzi ponad 250 bmek w tej cenie
Ossy napisał(a): widzisz to jest iluzja, że jest tyle aut w takiej niskiej cenie, bo gdy zaznaczysz na Allegro opcje:
-do 25 000zł
-bezwypadkowy
-zarejestrowany w Polsce
Ossy napisał(a):-większość to auta z podstawowym wyposażeniem (ręczna klima, plastikowa kierownica) - nawet jeśli to odpowiada przyszłemu właścicielowi, to zwyczajnie będzie problem z odsprzedażą; pomijam fakt, że jak się kupuje auto premium to chyba powinno mieć cokolwiek premium na wyposażeniu (w innym wypadku lepiej kupić 'zwykłe' auto np. Accorda VII)
Diesle 2.0 z poczatku produkcji sa przecietne i nic szczegolnego im nie dolega. Dopiero w pozniejszych wersjach zaczely sie problemy z rozrzadem, ale to nie budzet autora.Ossy napisał(a):Z tych 22 to:
-19 to diesle 2.0, które nie są zbyt udane, a jeśli są tańsze od średniej rynkowej to o czymś to świadczy
959 napisał(a):Zaznacz sobie do 27000(10% ceny zawsze jest do zdjecia), a co do opcji bezywpadkowy to nie wiem kto normalny kupuje samochod na zasadzie tego co jest napisane w internecie.
959 napisał(a):Przypomne Ci, ze sam wrzucales tu W211 2.7cdi w classicu z totalnie podstawowym wyposazeniem za 30tysiecy, gdzie za takie pieniadze kupuje sie dobrze wyposazane 3.2cdi avantagrde.
Norbit napisał(a):E90 miało 240kkm było z 2007r. Tutaj już troszkę gorzej, robiłem turbine, zmieniałem pompę wspomagania i kilka innych drobniejszych elementów. E90 w moich rękach zrobiła 45tys km.
Ossy napisał(a):Jak znajdziesz 3.2 CDI Avantgarde za 28 tysięcy (za tyle był 270 CDI, którego wrzucałem) do jazdy to gratuluję. Obserwuję forum W211 i widzę jakie tam są 'perełki'.
http://w211.eu/viewtopic.php?f=50&t=5717&p=64232#p64232 - powypadkowy, przebieg x3
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... 3aaea0778f
pakiet startowy powyżej 5 tys. zł
Tu dla odmiany sensowny 320 CDI:
http://w211.eu/viewtopic.php?f=50&t=5639&p=63470#p63470
Ale cena to 33 tys. zł,a nie 28 tys. zł.
Ossy napisał(a):Skoro twierdzisz, że za 25 tysięcy można kupić E90, to wszedłem i zobaczyłem W211. Ponizej 20 tysięcy jest 138 ogłoszeń. Czy za 20 tysięcy można kupić sensowną W211?
Norbit napisał(a):Zdecydowanie i powiem więcej. Dla mnie e46 się jeździło lepiej. Teraz sam przesiadłem się z 2007r na 2005r i jestem zadowolony. No tylko segment albo dwa wyżej
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW