Czesc! Szukam dobrego samochodu do 50tys.zl, jestem otwarty na propozycje ale myslalem nad BMW serii 1 albo Audi A3 oba rocznik 2010-12. Ktory wybrac i Z jakim silnikiem? Robie dziennie ok 150km w wiekszosci autostrada.
W 2010 już chyba nie było 1.9 w a3. Ale 1.6 TDI czyli następca też podobno niezły Jeśli chodzi o gaz do 1 w odniesieniu do roczników podanych przez autora nie wiem czy już nie było bezpośredniego wtrysku
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Lexus NX - najpopularniejszy SUV Lexusa w Polsce Zaprezentowany w 2014 roku model NX stanowi 40 proc. całkowitej sprzedaży japońskiej marki. Ma 4 640 mm długości i 1 645 mm wysokości. Pod maską może pracować jeden z dwóch napędów. Pierwszy to hybryda z 2,5-litrowym ...
Juz sam z siebie sie smieje, od Hyundai przez BMW, Audi A3 i Focusa do Audi A4 wczoraj natrafilem na taki egzemplarz [link do Autotrader wygasł] warty uwagi?
Wcześniej pisałeś że segment D za duży na ciebie , a teraz sam wrzucasz A4 z silnikiem do d... . Jak chcesz segment D to patrz Citroen C5 , Accord , Mondeo.
A jesliby pozostac wiernym Mazda 3? Szukalem czegos nowego Ale przeciez moja trojka nigdy nie zawiodla!!! Oprocz rdzy nie ma w niej nic zlego ale zmienic z benzyniaka na diesla musze! http://m.arnoldclark.com/vehicle-search ... bt-u-39007
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.