BMW330d rada.

25 Lip 2009, 22:40

Załamujesz mnie. Ta dyskusja jest na temat BMW 330D ewentualnie 320D a Ty wyskakujes z:

Z tego co pamiętam w tym modelu BMW polecane silniki to 2.5 turbodiesel oraz 3.0Td

Nie imputuj mi tego czego nie napisałem z tymi silnikami to ty tak napisałeś.Subaru dopiero od zeszłego roku stosuje silnik typu Boxer D(czytaj td)cóż Japonczykom brakło pomysłu by nazwać ten silnik godnie muszę im poddać jakiś pomysł ,samo D to zbyt ubogo,VOLVO wyskrobało jakiś swój silnik Diesla ale o jakim VOLVO ty piszesz?!VOLVO skonczyło się na modelu 850 ,teraz Ford macza palce w tych konstrukcjach

jeśli Subaru czy VOLVO używa takich samych oznaczeń to znaczy ,że nie stać je na oryginalność a to znaczy,ze i silniki mają zapożyczone.

To są cytaty twoich wypowiedzi, przeczytaj sobie i się zastanów moze zrozumiesz choc wątpie.

nie każdy wie np co to jest musculus pronator teres,nie obrazaj mnie bo nawet anatomię czlowieka z nazwami łacinskimi mam w jednym palcu,mogę ci wyłozyć wykład na temat filozofii Nietschego czy teorię snów Freuda ,samochody to nie jedyny mój konik

Jesli na anatomi znasz się tak samo jak na samochodach to propozycja twojego wykładu jest mało kusząca. :sad:

Majk jesli nie rozumiesz moich postów to ja nic na to nie poradze

Rozumiem, czasem musze jedno zdanie przeczytac z 2-3 razy zeby zrozumiec jego sens ale rozumiem. Chodzi mi poprostu o to, że dorosłemu człowiekowi nie przystało popłeniac tak prostych błędów i wypowiadac się tak składowo jak dzieci w gimnazjum. Tyle...
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

26 Lip 2009, 01:46

Żeby mnie zrozumieć trzeba być człowiekiem inteligentnym ,musisz 10 razy przeczytać to co ja piszę bo znasz się na samochodzie tylko tym jakim jeżdzisz ,przyczepiłeś się jak rzep długo na to czekałeś?! Dla mnie mało profesjonalne jest określanie silnika turbodiesla zwykłym znaczkiem d,gdyż ten znaczek od zawsze był zarezerwowany dla jednostek wolnossących,tak jest czy nie?! Ja zawsze silniki turbodiesla będę określał na tym forum znaczkiem td,To sobie Majk zapamiętaj ale żeby ktoś taki jak ty nie dowiedzial się już nic ciekawego a w zanadrzu mam wiele ciekawych informacji na temat samochodów radził będę tylko na PW,już tutaj postu nie napiszę,bo inteligentny Facet ,który zadał tutaj pytanie wie o co chodzi tylko ty myślałeś ,że ja myślałem iż BMW z roku 2oo5 nosi na swym zadku znaczek td,to MAJK żle myślałes ale czy ty potrafisz dobrze myśleć?!Mamy inne myślenia ,ciekawe jest że tylko ty myślisz odmiennie.DISHMAN ty też mnie nie zrozumiałeś jak widzę cóż ,przykro mi,mam nadzieję,że z tobą Majk nie będę miał przyjemności już polemizować,zauważyłem,że niewiele masz tutaj do powiedzenia.Jeśli ktoś chce jakiejkolwiek porady proszę pisać na PW.Proszę tylko by pytali ludzie inteligentni,którzy nie będą się czepiać bzdur bo nie mam czasu by osobom mało inteligentnym tłumaczyć jak niedorozwiniętym!! :lol:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Master Truck 2013 / relacja
    Międzynarodowy Zlot Ciężarowych Pojazdów Tuningowanyh MASTER TRUCK 2013, odbył się już po raz dziewiąty na Autodromie Delta mieszczącym się na terenie lotniska Aeroklubu Opolskiego w Polskiej Nowej Wsi pod Opolem. ...