Witam to mój pierwszy post na tym forum, mam nadzieje ze ktoś mi na nim podpowie co mam zrobić z następującą usterką. Jak w temacie, problem polega na tym iż nie mam kierunkowskazów i świateł awaryjnych w Renault Megane 1996 samochód posiada centralny zamek. Gdy chce włączyć kierunkowskaz wtedy zarówki nie mrugają a pod kolumna kierownicy słychać dziwne brzęczenie.Znajomy powiedział mi że zepsuł się przekażnik lub przerywacz co o tym sądzicie i czy ma ktoś może jakieś zdjęcie jak to wygląda.Dziękuje za pomoc
MotoAlbercik napisał(a): Może też być sam włacznik awaryjnych - przez niego "przechodzą" kierunkowskazy. Może to też być bezpiecznik.
dzieki za pomoc co do włącznika jak mogę go sprawdzić bo jeżeli chodzi o bezpiecznik to jest ok a i jeszcze kiedy zamykam auto pilotem kierunkowskazy działaja
Próbowałem dostać się do tego przerywacza.I kicha nie mam pojęcia co i jak zdemontować żeby się tam dostać może mi ktoś pomuc.Normalnie udał bym się do kogoś kto sie na tym zna ale jestem chwilowo w Holandii a tu godz pracy specjalisty to koszt ok 65-70 euro.Czyli nie na moją kieszeń.Mile widziane zdjęcia ponieważ nie zbyt znam sie na elektryce.Dzięki i pozdrawiam.
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Liczba szybkich ładowarek CHAdeMO zwiększyła się dwukrotnie Liczba szybkich ładowarek CHAdeMO zwiększyła się dwukrotnie na świecie w ciągu zaledwie jednego roku. Użytkownicy pojazdów elektrycznych z całego świata mogą pokonywać coraz dłuższe trasy mając do dyspozycji już ponad ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.