Witam. Od paru dni jestem posiadaczem golfa II z 91r. Wszystko jest ok, ale nie działa mi tylnia wycieraczka. Spryskiwacz na tylnią szybę działą i automatycznie powinna za tym iść wycieraczka, lecz tak nie jest. Sprawdziłem bezpieczniki - są OK. Jak wykręciłem silniczek i podłączyłem go "na krótko" to działa, a gdy siedzi tam gdzie powinien to nie chodzi. Tak jakby prąd nie przechodził. Może mieliście podobny problem? Z góry dzięki za odp.
Silniczek jest dobry i bezpieczniki też. Dowiedziałem się ostatnio, żebym sprawdził kable co jak otwierasz tylnią klapę to masz w takiej gumie przewody w lewym górnym rogu. Tam podobno się nieraz zginają. Muszę to sprawdzić.
Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny – Toyota Corona – sierpień 1973. Już od lat 30. XX wieku samochody posiadały wskaźniki i lampki kontrolne informujące kierowcę o poziomie i ciśnieniu oleju, poziomie ...
BMW w leasingu – o czym warto pamiętać? Luksusowe modele BMW cieszą się dużym zainteresowaniem zwłaszcza wśród przedsiębiorców. Korzystne rozwiązanie stanowi szczególnie BMW leasing. Na co zwrócić uwagę, decydując się na tę formę finansowania? ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.