Witam. Od paru dni jestem posiadaczem golfa II z 91r. Wszystko jest ok, ale nie działa mi tylnia wycieraczka. Spryskiwacz na tylnią szybę działą i automatycznie powinna za tym iść wycieraczka, lecz tak nie jest. Sprawdziłem bezpieczniki - są OK. Jak wykręciłem silniczek i podłączyłem go "na krótko" to działa, a gdy siedzi tam gdzie powinien to nie chodzi. Tak jakby prąd nie przechodził. Może mieliście podobny problem? Z góry dzięki za odp.
Silniczek jest dobry i bezpieczniki też. Dowiedziałem się ostatnio, żebym sprawdził kable co jak otwierasz tylnią klapę to masz w takiej gumie przewody w lewym górnym rogu. Tam podobno się nieraz zginają. Muszę to sprawdzić.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Renault 5 Prototype - samochód elektryczny Renault 5 Prototype pokazuje ambicje marki – Renault chce upowszechnić dostęp do samochodów elektrycznych dzięki modelowi, który wejdzie do sprzedaży w 2024 roku. Stylistyka nowego modelu nawiązuje do ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.