REKLAMA
Witam, dzisiaj robiłem mały remont instalacji (aby uniknąć mandatu za niedziałające kierunki czy przerywające światła) i kładłem przyczepkę na plecy. Przy okazji postanowiłem sprawdzić numer ramy którego oczywiście nie znalazłem. Nie znalazłem też tabliczki znamionowej. Co z tym fantem ? Jest to przyczepka SAM do 350kg, kupiona 1,5-2 lata wstecz, rok prod ~95r jakoś. Czy da radę nabić te numery, skąd mam wiedzieć wogóle jakie numery to są? ile to ewentualnie kosztuje i gdzie to zrobić? Planuję remont bo rdza mi zjadła przyczepkę dosyć dotkliwie, więc może nie przejmować się tym jak narazie, zrobić remont (czyli całą przyczepkę od nowa poza instalacją z dzisiaj) i potem załatwić ten numer? Zauważyłem też że rura główna w miejscu gdzie chowa się pod przyczepką jest sprawana (czyli tak jakby rura którą mocuję do samochodu była dospawana do przyczepki). Przegląd mam bezterminowy, więc może nie przejmować się tymi numerkami itp? Policja chyba nie będzie pełzać pod przyczepką w razie kontroli i szukać numerku pod ramą?
Co z tym fantem zrobić? pomóżcie proszę.