Dzisiaj podczas sprawdzania płynów eksploatacyjnych zobaczyłem takie coś-
Trochę się zdziwiłem,gdyż wcześniej nie zauważyłem takiego nalotu. Czasami po ostrej jeździe potrafi się woda zagotować,to normalne? Nie wiem czy takie coś jest normalne. Płyn chłodniczy jest normalnej wodnej konsystencji koloru zielonego. Pod korkiem oleju oraz pod korkiem zbiornika płynu chłodniczego nie ma żadnej mazi.
Płynu chłodniczego raczej nie ubywa.
Pomijając to,od kilku miesięcy zmagam się z problemami takimi jak ciężkie odpalanie auta,falowanie obrotów na biegu jałowym gaśnięcie,które występują sporadycznie raz na tydzień...mechanicy nie potrafią wykryć przyczyny.
Może to jest coś związane właśnie z tym układem chłodzenia.
Kia GT4 Stinger: 315 KM w koreańskim coupe Kia zaprezentowała koncepcyjne coupe o nazwie GT4 Stinger na salonie w Detroit. Pod maską Kia GT4 Stinger znajduje się turbodoładowany silnik benzynowy o pojemności 2 litrów, generujący moc 315 KM. Napęd jest przenoszony ...
Obserwacja drogi - wzrok, koncentracja, analiza Ile by się nie mówiło o bezpieczeństwie, zawsze w rozmowach pojawia się temat obserwacji drogi. W całym procesie obserwacji kluczowe są trzy elementy. Pierwszym jest obszar, który skanujemy wzrokiem. Powinien ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.