Chevrolet Aveo Kalos czy Hatchback???

02 Wrz 2013, 18:18

Witam, posiadam Chevroleta Aveo 1,2 rok produkcji 2007.
Chcę kupić do niego zestaw klocków samochodowych na przód, jednak nie mam pojęcia ani informacji w dokumentach jaki to jest model. Jak to sprawdzić? I czy to ma znaczenie przy zakupie klocków?
Ogólnie na co muszę zwracać uwagę kupując klocki? Na ich wymiary, na pojemność silnika i rok produkcji czy coś zupełnie innego?
Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, dziękuję z góry.
marta076
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 10 2010
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: chevrolet aveo

08 Wrz 2013, 15:42

nie ma znaczącej różnicy w silnikach ani też w w modelu- wszystkie są takie same ;-) musisz kupić do aveo II czyli do t250 ;-) tu masz namiary na klocki z allegro- u kogo kupisz to Twoja sprawa - wszystkie bedą pasować ;-) :
[link do oferty na Allegro wygasł]
nadamus
Nowicjusz

Miejscowość: białystok
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Kia Niro Hybrid - test spalania
    Ten kompaktowy crossover jest jedynym w tym zestawieniu reprezentantem innego kraju niż Japonia. Oferowany od 2016 roku przez koncern Kia model Niro jest pierwszym crossoverem tej marki z napędem hybrydowym. W 2019 roku poddano ...