Mianowicie po uporaniu się z wiskozą temperaturka mojego Patysia jest ok, ale amok motajacy pomału dopada. Czy chłodniczka oleju od GR Y60 po lifcie pasuje do K260 skoro to te same silniki RD28 tylko że mój bez turbiny? A czy K260 z RD28T miały chłodniczki czy były bez tak jak pierwsze Y60?
wszystko zależy,
ale da się podpiąc spokojnie najwyżej jeden otworek będziesz musiał dowiercić ogólnie blok jest ten sam w każdym RD28 tylko pytanie
PO CO CI TO ogólnie zbędny szpej jeśli po pustyni nie jeździsz zwłaszcza w wolnossącym gdzie oleum nie chłodzi rozpalonej turbiny
A nie wiem, tak żeby sobie było , jutro jadę na rajd z cieknącą chłodnicą (znowu cieknie, nowa jeszcze nie doszła ) i jak będę pilnował temperatury i poziomu wody (czyli dolewał co jakiś czas ok. 900ml) to powinno być dobrze choć mam obawy o to pier... przegrzanie RD28, ale temperatura nie skacze, trzyma tak jak powinien tylko że woda spitala
uważaj tylko żeby wody za mało nie było bo wskazówka zamiast rosnąć w górę położy się na 0,
lepiej mieć pełen zbiorniczek wody niż pustą chłodnice jak zaczyna f lować temp to dolać wody i przeczyścić styki we wtyczce do czujnika
Nie, nie to staje co jakiś czas sprawdzam i nabierząco dolewam, zbiornieczek oczywiście pełen również. Ostatnio w niedziele dolałem jakieś 1.5l po przejechaniu ok 20km na reduktorze w czasie jakiś 70min. Kurde brzmi to jak zadanie z fizyki
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
3 sposoby, które ułatwią odzyskanie auta przy jego kradzieży Choć liczba kradzieży samochodów w Polsce powoli spada, nadal utrzymuje się na wysokim poziomie. W 2017 roku auto znikało z polskich ulic średnio raz na 51 minut (co daje łącznie ponad 10 000 zgłoszonych na policję ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.