REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
takie coś można robię do Jeepa założyć ale nie do 300CMotoAlbercik napisał(a):Kupić taką małą, kwadratową ledową i będzie świecić elegancko. Tylko trzeba pokombinować gdzie ją zamontować.
MotoAlbercik napisał(a):Pytanie, czy to, co opisujesz z tą klimą, dzieje się na manualnym sterowaniu, czy na auto też?
Hehe, z jednej strony rzeczywiscie nie chcialbym szarpać estetykiKao napisał(a):takie coś można robię do Jeepa założyć ale nie do 300C
Hal9000 napisał(a):Wydaje mi się, że w obu trybach, jeśli tak, to co to oznacza?
Hal9000 napisał(a):Po prostu to długie auto, mam przyciemnioną tylną szybę
Hal9000 napisał(a):Możliwe też, że mam coś z oczami, bo światła dzienne mam xenonowe, a też chciałbym żeby mocniej swiecily
Hal9000 napisał(a):Czy zamontowanie jakiegoś leda i ukrycie go pod bagażnikiem to dużo ceregieli?
Czujnik temperatury powinien być w tym panelu po jego lewej stronie jak się przyjrzysz to pod pokrętłem siły nawiewu będą takie dziurki a pod nimi czujnik.Hal9000 napisał(a):Czy to czujnik temperatury czy może być jeszcze coś innego? Gdzie on się w ogóle znajduje? Da się to naprawić czy do wymiany?
Widziałem jak ktoś miał zamontowane takie światło w AccordzieMotoAlbercik napisał(a):No roboty z tym jest tyle, że trzeba wybrać miejsce na jego zamocowanie i i poprowadzenie przewodu do bagażnika + podłaczyć się pod tylną lampę. No i kwestia gustu, czyli jak to autko będzie wyglądać z taką dodatkową lampą.