Witam ,mam problem z Chryslerem ... nie wiem ,czy to ma coś do tego ,ale pierwsza jazda po umyciu silnika juz taka była ,a mianowicie ... auto na każdym biegu ma przyśpieszenie tylko do DOKŁADNIE 2 tys. obrotów ,później też jakoś jedzie ,ale to już nie jest to samo ... ,pomóżcie mi proszę ,bo wziełem auto od rodziców ,żeby je umyć i nie potrzebnie myłem silnik ,no ale cóż ... stało się więc trzeba to teraz jakoś naprawić ... ,może komputer pomoże ,co ? Dodam jeszcze ,że cały czas świeciła mi się
kontrolka oleju ,ale już przedmuchałem czyjnik sprężonym powietrzem i jest ok. Jest możliwość ,że auto takie jest przez to ,że coś zalałem ,jeżeli tak to co mam przeczyścić ? I czy jest to możliwe dlatego ,że olej jest tak z 1mm poniżej maximum.
Acha i jeszcze coś : nie wiem czy to jest przepływomierz ,ale na takiej grubej róże ,obok akumulatora (któs kto widział te auto pod maską to wie o co chodzi) jest takie coś ,w co wchodzi wtyczka ... i nie wiem ,czy to nie jest czasem przepływomierz... jeżeli tak to dodam jeszcze ,że po odłączeniu tej wtyczki na wolnych obrotach z autem nic się nie dzieje ...
Proszę o odpowiedź ,bo muszę to jak najszybciej zrobić ... ! Pozdrawiam .