REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
To tu chyba najlepiej wypadaszczypek1337 napisał(a):fajnie gdyby dobrze współpracował z instalacją gazową
szczypek1337 napisał(a):Chevrolet Camaro V gen. z silnikiem 3.6L V6
A to jest bardzo interesujące auto i chyba kupisz je najnowsze biorąc pod uwagę pozostałe które wymieniłeś.szczypek1337 napisał(a):znalazłem również inną interesującą propozycję (Hyundai Genesis Coupe)
Andy33 napisał(a):Wybrał kilka modeli które Ci najlepiej odpowiadają i dopiero zastanawiał się w nich nad opcją silnikową.
Kao napisał(a):Jako że z cabrio mam sporo do czynienia to powiem tylko jedno, dach musi być sztywny gdy nie masz garażu a auto służy na daily
Kao napisał(a):Jako że z cabrio mam sporo do czynienia to powiem tylko jedno, dach musi być sztywny gdy nie masz garażu a auto służy na daily
AndySL napisał(a):Jakikolwiek US car z silnikiem mniejszym niz 5 litrow to profanacja. Jak myslisz ile mniej bezdie bral tem, 3,6 czy 3,7 ? W pewnych sytuacjach moze spalic i wiecej kwestia jazdy i ECO![]()
Niestety rozbieżność cen pomiędzy V8, a V6 jest ogromna. W budżecie, który chciałbym przeznaczyć na samochód ośmiocylindrowa wersja jest nieosiągalna.
Oimysl nad SLK .
.
W jakim sensie? Podczas jazdy? Przy normalnej jeździ nie widzę tu większego problemuszczypek1337 napisał(a):bywają bardzo ciężkie do opanowania (szczególnie przesiadając się z europejskiego hatchback'a). Czy jest z tym aż tak źle jak mówią opinie?
Również mam podobne zdanie w tej kwestii.Kao napisał(a):dach musi być sztywny gdy nie masz garażu a auto służy na daily
Zależy jak do tego podchodzisz no i jaki silnik wybierzesz, a do tego jak będziesz jeździł. Czy masz lekką nogę czy też ciężką itd. no i czy zależy Ci na LPG bo tu też niektóre silniki lepiej się sprawdzają.AndySL napisał(a):Jakikolwiek US car z silnikiem mniejszym niz 5 litrow to profanacja. Jak myslisz ile mniej bezdie bral tem, 3,6 czy 3,7 ? W pewnych sytuacjach moze spalic i wiecej kwestia jazdy i ECO
Rokiko napisał(a):W jakim sensie? Podczas jazdy? Przy normalnej jeździ nie widzę tu większego problemu
Czyli jakie to przeglądy i jak to sprawdzić?januszek1 napisał(a):Upewnij się, że samochód miał regularne przeglądy, zwłaszcza jeśli chodzi o skomplikowane systemy elektroniczne.