Cinquocento704,94r Złomowanie

11 Sie 2008, 12:12

Mam problem nie mialem kasy na oplaty i spoznilem sie 2 tyg z przerejestrowaniem. Chce go zezlomowac aby nie placic zadnych kar wydaje mi sie to najlepszy sposob. Jezeli ktos zna cos lepszego to czekam na rade. Chcialem sie jeszcze zapytac czy jak oc mam na poprzedniego wlasciciela i pojde z umowa to zezlomuja na tym oc. Pozdrawiam
m4rszi
Nowicjusz

12 Sie 2008, 07:44

Ostatnio kumpel miał lekki poślizg samochodem na dachu ;) i chcąc niechcąc musiał go zezłomować. Akurat tak sie stało że dzień czy dwa dni po wypadku skończyło się OC. Oddał samochód na złomie bezproblemowo.
Opel Kadett E 3D 1.6i
chudy
Nowicjusz

Miejscowość: łódź

12 Sie 2008, 09:43

No to tak. Oc musi miec wazne aby go zezlomowac poniewaz "złomiaż" %) go nie przyjmie. po 30 dniach nie wymowilem umowy dzis polazlem zaplacilem roznice i spokoj a w urzedzie tez nic nie mowili o poslizgu 2 tyg z przerejestrowaniem wiec jaki wniozek ? Zlomowanie jest fajne. pzodrawim a na forum stypa sztum i parodia. 8)
m4rszi
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Odcinkowe pomiary prędkości
    Odcinkowe pomiary prędkości to technika pomiaru prędkości pojazdów, która polega na zastosowaniu specjalnych urządzeń pomiarowych umieszczonych na drodze w określonych miejscach (tzw. odcinkach). Urządzenia ...