Witam serdecznie Proszę o poradę, mam zamiar kupić jakiś samochód w granicach 20-25 tyś jak wyżej podoba mi się Citroen C5 i Volvo s40 obydwa w roczniku 2009 i silniku benzynowym 2.0 i tu dylemat który z nich wybrać Może ktoś posiada i podzieli się doświadczeniami i doradzi proszę również o inne propozycje mieszczące się w tych pieniądzach. Pozdrawiam
Zdecyduj się najpierw czego potrzebujesz bo różnica w wielkości C5 i S40 jest "odczuwalna", delikatnie mówiąc. Konkurentem dla C5 jest S60 a i tak będzie od niego mniejsze
wojtekp15 napisał(a):zależy mi bardziej na tanich kosztach eksploatacji i oczywiście jak najmniejszej awaryjności
Więc możesz równie dobrze kupić opla corsę. Konstrukcja prosta, oparta na starszych, sprawdzonych rozwiązaniach więc awarii być nie powinno a części eksploatacyjne śmiesznie tanie.
Ale na czym Ci tak naprawdę zależy Czy ma to być auto w trasy, czy bardziej taka jazda wokół komina Stawiasz na komfort resorowania, czy na dobre prowadzenie Ma być głośny i zrywny, czy cichy i komfortowy
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Ogrzewanie kabiny podczas postoju i komfortowe warunki pracy Transport spedycyjny to potężna gałąź europejskiej gospodarki. Codziennie miliony kierowców pokonują setki kilometrów autostrad i dróg by dowieźć dany ładunek w wyznaczone miejsce o wyznaczonym czasie. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.