Citroen Xsara II

06 Sie 2017, 14:43

Witam, mam do kupienia od szwagra Citroena Xsare II z 2000 roku w Hatchbacku. Silnik 1.4, 75 koni, przebieg 250 000 km. Licznik na pewno nie był cofany, bo autko jest w rodzinie od nowości (ja będę trzecim właścicielem). Aktualnie są problemy z otwieraniem szyby od strony kierowcy i czasem wypada wydech i szura o asfalt i trzeba go nastawiać, ale przed sprzedażą dla mnie, jedzie do mechanika to naprawić. Po za tym nie było żadnych poważnych usterek od paru lat (odkąd ma go szwagier) i nie widać śladów korozji (zdjęć nie robiłem). Auto chce mi sprzedać za 2 500 zł. Pytanie tylko, czy z takim przebiegiem przejadę nim powiedzmy 40 000 km? Link to danych technicznych auta: http://www.motofakty.pl/samochody/dane- ... -manualna/
Bartek2205
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 08 2015
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Nie mam

06 Sie 2017, 15:50

2500zł trochę tanio ale może dlatego że po znajomości. Ogólnie jak jest w dobrym stanie to warto brać.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Alfa Romeo Tonale - hybrid?
    Włoski producent przedstawił to auto na targach w 2019 roku i było ono nawet w Poznaniu na Motor Show. SUV ma bardzo ciekawy design i jak na razie jest to wersja koncepcyjna ale nie widać przeszkód żeby w niedalekiej ...