Odświeżam temat
![Szczęśliwy :D]()
Wracam do punktu wyjścia, bo Vectra została skasowana i nie ma sensu jej naprawiać (nie jest to szkoda całkowita, ale rodzice mają już tego cuda dość). W związku z tym postanowiłem oddać rodzicom moje C5 i samemu wrócić do pierwotnego pomysłu zakupu japończyka, ale teraz mam większy budżet i wymagania - 7-8k na autko w gazie + zabezpieczenie antykorozyjne (ew. 5-6k na bezgazowe i doliczam instalkę) i do tego dodatkowo kafelek na start. Od razu mówię - teren to w zasadzie Podkarpacie, Małopolska, Śląsk, Kieleckie i ew. Mazowieckie + Lubelskie, szukam albo Corolli G6 albo jakiegoś mocniejszego (100KM+, za młody jestem na 1.4
![Niegrzeczny :naughty:]()
) Civica, najchętniej HB 3d albo Coupe. Obowiązkowo klima i mile widziany komputer (spalanie, takie pierdoły). Co znalazłem sam (niewiele
![Kwaśna mina :/]()
):
[link do oferty na Allegro wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do oferty na Olx wygasł]Wiem, że szukam igły w stogu siana, ale mam do lutego czas, żeby znaleźć i ogarnąć. Zaraz po Świętach ruszam z szeroko zakrojoną akcją kupowania, więc chciałbym już teraz znaleźć kilka potencjalnych celów, żeby potem zjechać to wszystko po kolei i kupić ten najlepszy, wymarzony
![Uśmiechnięty :)]()
Generalnie możecie podrzucać inne modele, ale mi nie przychodzi do głowy nic podobnego rozmiaru (parking pod moim blokiem był wyzwaniem dla C5) i równie wysokiej trwałości (chcę auto dopieścić i potem przekazać młodszemu pokoleniu, które za rok będzie już dzierżyć w dłoni plastik).
Żeby stało się zadość - trasa miasto w podobnej ilości, miasto to Dębica/Kraków/Rzeszów, trasy głównie autostrady, Do budżetu mogę w ostateczności dorzucić jeszcze z kafelek, ale tylko na jakąś igiełkę albo coś znacznie lepszego (i nie, A3 i Golf IV to nie są lepsze auta w moim mniemaniu
![Bardzo zły :evil:]()
)