Civic? czy warto

29 Sty 2010, 15:25

Witam, chciałem żonie na walentynki kupić autko, padło na yarisa ale chwilowo brak kasy, oraz civica, znalazłem takie oto ogłoszenie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

cena trochę niska

prosiłbym o poradę czy warto się nim zainteresować? może na zdjęciach zobaczycie coś czego ja nie widzę?

Z góry dziękuję
J-B
Nowicjusz

Miejscowość: Leżajsk

29 Sty 2010, 15:46

Lampa po stronie kierowcy nowa, nierówne szpary lampy-zderzak. Spytaj lepiej na Civic klubie - więcej Ci powiedzą ;)
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

29 Sty 2010, 18:04

"IDEALNA!!! BEZWYPADKOWA!!!" z tym że taka idealna i bezwypadkowa sprzeczał bym sie jak kolega powyżej...
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

29 Sty 2010, 20:26

dzięki za info, odstępy w zderzaku zauważyłem, mój accord tez ma ale to raczej zasługa za wysokich krawężników :) a na reflektory nie zwróciłem uwagi
J-B
Nowicjusz

Miejscowość: Leżajsk

29 Sty 2010, 21:13

Za bardzo wszystko wyczyszczone łącznie z komorą silnika jak ktoś czyści silnik to często ma coś do ukrycia.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

30 Sty 2010, 11:15

Pierwszy właściciel a brak dokumentacji?Ale jak na tą cene i to co widać na zdjęciach to nie jest złe!
kebab
Nowicjusz

Miejscowość: kościan
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak używać nawigacji google? Jakie są dostępne opcje?
    Google Maps to popularna aplikacja nawigacyjna, która umożliwia wyznaczanie tras i śledzenie drogi do wyznaczonego celu. Oto kilka podstawowych opcji dostępnych w Google Maps: Wyznaczanie trasy: Aby wyznaczyć trasę, ...
    Czarne paski i kropki na krawędziach szyby samochodowej
    Obecnie chyba wszystkie szyby samochodowe głównie czołowe ale też tylne i rzadziej boczne mają obwódkę w postaci czarnego szerokiego paska, a na jego wewnętrznej stronie są kropki różnej wielkości. Zastanawialiście ...

30 Sty 2010, 11:17

Tylko czemu silnik umyty? To nie jest za dobry znak, w żadnym samochodzie przy odsprzedaży nigdy nie umyłem silnika, oprócz w jednym który miał ten silnik rozwalony...
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka