Co kupić dla dziewczyny?

16 Mar 2013, 16:28

Dobre zarobki? przecież sam pisałeś, że masz 3500 w porywach 4200 zł na rękę, jesteś raczej typem zastaw się a postaw się bo takie Volvo to nie jest część takiej pensji a jej całość przez 3 lata.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

16 Mar 2013, 20:07

Żeby 3lata :lol:
To temat o smochodach czy przechwałki kto ile zarabia???
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

16 Mar 2013, 23:25

Volvo kupiłem dzięki pomocy rodziców ,trzeba czytać z zrozumieniem, to po 1.
Po 2. Zarabiam normalnie ok.4 tys. ale tak jak pisałem, jestem typem pracoholika a mój szef Mnie lubi :D ,jak zostane po godzinach czy wezme dodatkowe dni w pracy to biore góra 8 tys.,przeważnie to.6.
po 3. Dla mnie zarobek rzędu 4 tysiecy jest duży, ponieważ mieszkam z rodzicami, i nie musze opłacać wody czy innych rzeczy ,
po4. dyskonując średnio 5.tys, na miesiąc nie mialem problemu w utrzymaniu Volvo, ale silnik 2.4 był dla mnie po prostu za duży, dlatego zdecydowalem sie na Nissana,
po 5. napisalem o swoich zarokach, aby sie upewnic ze moge sobie pozwlic na Nissana , bo wczesniej nie znalem opinii na temat tego samochodu, i nie wiedzialem ze ten model posoada silnik mniejszej pojemnosci od XC60.

Wszystko? chyba tak . Teraz mam Nissana i jest dobry ,a samochodu używam tylko do pracy i na zakupy ,moj koszt tygodniowy za paliwo to ok.200 zł ,a w Volvo było to 2x.większe, wole zatankowac od razy te 200 zl,niz po 100 dwa razy lać i jeździc bez sensu na stacje paliw ,bo do pracy mam nie daleko.

Pozdro.
zebras24
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 16 04 2012
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Nissan Qasqhai I
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Rok produkcji: 2010

16 Mar 2013, 23:50

O samochodach, zdecydowanie :D
Nie obchodzi mnie kto ile zarabia ,bo sam nie należe do bogaczy , ważne żeby ten "ktoś" miał fajny samochód 8)
zebras24
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 16 04 2012
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Nissan Qasqhai I
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault MORPHOZ - elektryczny samochód przyszłości
    Renault jak zawsze proponuje samochód, który wręcz fizycznie dostosowuje się do różnych potrzeb rodziny. Elektryczny - zaprojektowany na nowej platformie modułowej CMF-EV, opracowanej przez Alians, która ...