Volvo kupiłem dzięki pomocy rodziców ,trzeba czytać z zrozumieniem, to po 1.
Po 2. Zarabiam normalnie ok.4 tys. ale tak jak pisałem, jestem typem pracoholika a mój szef Mnie lubi
![Szczęśliwy :D]()
,jak zostane po godzinach czy wezme dodatkowe dni w pracy to biore góra 8 tys.,przeważnie to.6.
po 3. Dla mnie zarobek rzędu 4 tysiecy jest duży, ponieważ mieszkam z rodzicami, i nie musze opłacać wody czy innych rzeczy ,
po4. dyskonując średnio 5.tys, na miesiąc nie mialem problemu w utrzymaniu Volvo, ale silnik 2.4 był dla mnie po prostu za duży, dlatego zdecydowalem sie na Nissana,
po 5. napisalem o swoich zarokach, aby sie upewnic ze moge sobie pozwlic na Nissana , bo wczesniej nie znalem opinii na temat tego samochodu, i nie wiedzialem ze ten model posoada silnik mniejszej pojemnosci od XC60.
Wszystko? chyba tak . Teraz mam Nissana i jest dobry ,a samochodu używam tylko do pracy i na zakupy ,moj koszt tygodniowy za paliwo to ok.200 zł ,a w Volvo było to 2x.większe, wole zatankowac od razy te 200 zl,niz po 100 dwa razy lać i jeździc bez sensu na stacje paliw ,bo do pracy mam nie daleko.
Pozdro.