REKLAMA
PhantomASA1 napisał(a):Bardzo przepraszam ,widziałem już na autostradzie włoskiej nowiutka RAV4 wciaganą na lawetę,podobnie AUDI A4,ostatnio we W-wiu widziałem BMW serii 6(piękny samochód)stojący na skrajnym pasie z potężną kałużą oleju na ziemi,widziałem Mercedesa Okulara z otwartą machą,czyli co taki samochód nie ma prawa nawalić?!
Jeżeli nie był katowany, serwisowany, to nie ma prawa. Auto do tych 4 lat i 80 tys. km nie powinno odmówić posłuszeństwa. Co innego jak z takim autem postępowano. Niektórzy uważają, że Audi A6 jest nie do zajechania i ciągną na autostradach zawsze na maksa.
Zdarzają się felerne egzemplarze, tak jak wszędzie, ale to margines.
tradelux napisał(a):To, że 10-15lat temu były inne technologie we francuskich samochodach.
I dziwisz się, że Peugeot zepsuł sobie opinię?
Obecnie trudno stwierdzić, czy nowe Pugi są takie dobre. Niech minie jeszcze 7 lat to się przekonamy.
Renault za odwalenie lipy w Lagunie płaci do dzisiejszego dnia.
cichinho napisał(a):Panowie, którzy tak narzekają na Peugeoty. Jechaliście kiedyś takim samochodem? Mieliście takie auto?
Miałem, dziękuję, proszę czytać ze zrozumieniem, bo o tym pisałem. Dziękuję, więcej nie kupię, choćby mnie wołami ciągnęli do Peugeotów.
Borys68 napisał(a):Choć w promocji powinien byc dostepny Aveo sedan (większy od wersji 3 i 5 drzwiowej więc się nie sugeruj ) z silnikiem 84KM za ok. 35000. Norlmana cena to 37-38 tys - a promocja jest "do 4500".
Może jeszcze mają zeszły rocznik?
Litości. Koleś chce kupić Mazdę albo Corollę, jedne z najlepszych kompaktów używanych na rynku, a Ty mu Aveo proponujesz. Co najmniej niesmaczne.