Witam, aktualnie jeżdżę a6c5 z 1998r. Auto raczej już z przeznaczeniem na części ponieważ ruda się panoszy. Przychodzę z zapytaniem co mogę kupić do 17 tys w podobnej wielkości.
Wymagania: Kombi bądź sedan. Rok 2009+ Raczej tańsze niż droższe w eksploatacji.
Myślałem nad cytryną c5 X7 2009-2010 rok. Trochę tego na rynku widziałem w tych pieniądzach. Znalazłem nawet jedna na grupie niby wszystko sprawne itp, mechanicznie robiona na bieżąco. Ale ma 280 tys przejechan3, niby nie dużo ale w 2019 w Danii miała 390...
Za mała kasa na auto podobnej wielkości z takich roczników, kupisz trupa, w sumie nawet na dobrego kompakta z tego rocznika za mało. Także proponuję dostosować wymagania do budżetu albo budżet do wymagań. Jedyne co przychodzi mi do głowy i będzie jakimś tam zbliżonym do wymagań to kia magentis i hyundai sonata
Więc co mogę szukać w tych pieniądzach z sedanów bądź kombi? I jakie to będą roczniki wtedy.
I druga sprawa co mógłbym kupić w tych pieniądzach z mniejszych aut i nowszych, ponieważ na sedana i kombi patrzę tylko przez pryzmat tego że się przyzwyczaiłem do takiej wielkości auta, miejsca wcale tyle nie potrzebuję. Dzieci nie mam i nie planuje.
Flotowy segment B - jakie auta wybierają firmy? Segment B niezmiennie od dziesięcioleci bije rekordy w Europie. Czemu małe hatchbacki są chętnie wybierane? Przede wszystkim z uwagi na rozsądną cenę, łatwość poruszania się po mieście, coraz wyższy poziom technologicznej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.