CO robicie w wolnych chwilach??

21 Wrz 2018, 20:01

Przy filmach sensacyjnych mógłbym przesiedzieć bez przerwy. Oprócz tego sport, każda dyscyplina mnie wciąga nie tylko przed telewizorem, ale też wyczynowo. Jak tylko mam sprzyjające warunki pogodowe to biegam, robię długie wypady rowerowe, chodzę też na basen............ostatnio wybrałem się nawet na gokarty do Kartingowego Narodowego kolega mi tyle naopowiadał, że postanowiłem pójść i przejechać się tym małym autkiem wyścigowym. Miał rację adrenalina idzie w górę, oj idzie! Nie sądziłem, że karting może być tak pasjonującym sportem. Musze się jeszcze tam wybrać, koniecznie.
Robcik
Nowicjusz

Auto: audi
Paliwo: Diesel

24 Wrz 2018, 10:18

Możliwości jest dużo. Zależy kto co lubi. Jeden pójdzie na ryby, drugi pójdzie na grzyby a jeszcze inny pojedzie w góry, spacerować po szlakach, podziwiać przyrodę i krajobrazy.
A możliwości jest sporo. Jedni wybiorą Bieszczady, a inni wybiorą Podbeskidzie. Tutaj ciekawe info co warto zobaczyć na Podbeskidziu i w Bielsku-Białej.
nasze młodzieżowe zawołanie zrobić więcej niż nakazuje obowiązek :)
pepa
Początkujący

Prawo jazdy: 17 05 1981
Auto: Mazda

30 Wrz 2018, 14:41

W wolnych chwilach lubię poczytać, ostatnio chętnie czytam portal Chorzów City. Zebrane jest tam wiele artykułów o różnorodnej tematyce.
carlosan
Nowicjusz

Auto: ford mondeo

24 Lis 2018, 13:50

Ja generalnie sporo czytam ale też lubię szukać fajnych memów i demotywatorów. Jak też lubicie to koniecznie zerknijcie tutaj redmik.
Mają tam mnóstwo dobrej zabawy więc każdy kto lubi dokładnie taką formę rozrywki na pewno będzie zadowolony, a o to też chodzi :)
ratanka
Nowicjusz

Auto: Audi

11 Gru 2018, 15:31

Programuję, może wyjdzie z tego nawet coś w stronę nowej pracy ;)
Exotic621
Nowicjusz

11 Gru 2018, 16:17

Jaki język? Ja aktualnie próbuję z pythonem zeby się bawić z obd2 :)
Kauczuk6734
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Proace City Verso (od 2019)
    Oto współczesny odpowiednik Toyoty Verso – czyli osobowy kombivan segmentu C, którego pełna nazwa to Toyota Proace City Verso. Auto dysponuje 5 lub 7 miejscami oraz bagażnikiem o pojemności do 775 lub ...

23 Sty 2019, 15:21

To zajęcie ma przyszłość.
smaur
Początkujący

Prawo jazdy: 15 10 1986
Auto: Volvo s 60