Ja jak znajdę wolną chwilę pomiędzy pracą(wywoływanie zdjęć online-można pomyśleć,że łatwa i przyjemna robota ;P) i dziewczyną lubię sobie usiąść przed komputerem albo przy konsoli,odpalić jakąś dobrą wciągającą gierkę i wypić czteropak kupiony wcześniej:D Tyle w kwestii aktywnego wypoczynku ;P
Ja osobiscie w wolnych chwilach chcialbym zaczac zabawe z bukmacherka. Czy zna ktos jakas interesujaca lige typerow z nagrodami? Mam sporo czasu i chetnie pobawiłbym sie w takie rzeczy. Jesli komus cos blizej wiadomo nt wirtualnego bukmachera prosze o sygnal
a ja w wolnych chwilach uwielbiam wyjezdzac, gdzies w PL - takie wypady to moze dwa razy w miesiacu, pozatym uwielbiam ksiazki, dobra kuchnie i dobra muzyke:)
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Zabici bez pasów - zapinajcie pasy w samochodzie! Aż połowa ofiar śmiertelnych na autostradach w Austrii, a ponad 60% w Belgii nie miało zapiętych pasów w momencie wypadku(1). Pasy bezpieczeństwa są efektywnym elementem dającym kierowcy i pasażerom bezpieczeństwo ...
Uwielbiam czytać, aczkolwiek temu poświęcam się zazwyczaj wieczorami. A poza tym bardzo lubię spędzać aktywnie czas na dworze - rower, rolki czy spacery bardzo mnie odprężają. A w lato - basen.
Jak daje słońce popalić to najlepiej nad wodę i pływanie lub na rowerek. Zimą obowiązkowo narty. Jedno i drugie wymagają ochrony. Okulary na rower, gogle, kask to podstawa, a przy tym duużo zdrowego rozsądku...
A wakacyjnie? Gdzie najbardziej lubicie jeździć? Ja polubiłam wyjazdy do SPA, a teraz pojadę do Poprad na Słowacji. Będą kąpiele w basenach termalnych, pokazy laserowe, spacery po górach...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.