Też korzystam z tego, że mam teraz troszkę więcej czasu i oglądam wszystkie odcinki Przyjaciół od pierwszego sezonu - uwielbiam ten serial i czasami zdarza mi się do niego wracać.
Ja uwielbiam nowe smaki odkrywać, poznawać nowe restauracje , teraz czaję się na pancakes w "Road American Restaurant" Słyszałam dobre opinie Ale się najem!
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Sekrety Takumi - kim są rzemieślnicy Lexusa? Samochody Lexusa wyróżniają się wieloma cechami - odważną stylistyką z atrapą chłodnicy w kształcie klepsydry, napędami hybrydowymi, które są wizytówką marki i nietypowymi rozwiązaniami, jak ruchome zegary. ...
Fajnie, że ktoś zrobił odkop bo temat całkiem ciekawy w swojej normalności i bezsensowności Ja wolny czas spędzam na mnóstwo sposobów. Najczęściej poświęcam się forum ale bardzo często też idę na rower, bilard z kumplami, pobiegać ew jak nie mam chęci do życia albo jest zimno i leje deszcz lub jest śnieżyca że nie chce się wychodzić to czytam książki
W wolnym czasie to głównie spacery oraz przeglądanie forum jak i portali motoryzacyjnych. Pucowanie i sprzątanie samochodu też od czasu do czasu. No i ostatnimi czasami wkręciłem się przez żonę w polskie seriale
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.