Ja to głównie robię jakieś aktywności sportowe, na które w ciągu dnia nie mam czasu. Rower, bieganie, siłownia, a z grupowych to koszykówka czy tenis ziemny - uwielbiam. Kiedy mam więcej wolnego czasu to lubię wycieczki i zwiedzanie, biwakowanie, wędkarstwo, czytać książki, w ostateczności grać na kompie, ale to najrzadziej.
W wolnym czasie staram się jakoś wyeksponować kilka chwil dla ekstrimu. Ostatnio nawet byłem na szybkiej jezdzie subaru z motoprezentu. Żona okazała się tak hojna , że pojechała ze mną ;p
Co warto wiedzieć na temat leasingu niemieckich samochodów? Pojazdy niemieckich producentów cieszą się dużą popularnością na całym świecie, także w Polsce. Są uznawane za solidne, trwałe i doskonale wyposażone. Jeśli chcesz zasiąść za kierownicą takiego auta, ale nie dysponujesz ...
Sport - biegam i jeżdżę na rowerze, oprócz tego akwarystyka, muzyka alternatywna (zaliczam sporo koncertów) no i typowo - wyjścia ze znajomymi na piwko etc.
jak to na 100 % kobietę przystało po pierwsze- zakupy, potem obiad, odebranie dzieci ze szkoły jeśli mąż akurat nie ma jak. A wieczory i popołudnia razcej spędzamy razem- basen, rower, spacer z psami.jakiś wypad do pizzeri czy kina
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.