Co się dzieje z Toyotą Matrix?

02 Lis 2021, 08:58

Czy to dobry samochód? Mogę znaleźć wiele przykładów na CL poniżej 7500 $ i > 100 000 mil. Czy jest w tym jakaś głęboka mroczna tajemnica, o której Toyota nie chce, aby ktokolwiek wiedział?

Myślę, że pytam, dlaczego nie jest zalecany jako używany samochód (nie ma go na wykresie >5k $ z 4chan).
Shijune
Nowicjusz

02 Lis 2021, 09:31

Wszystko zależy od tego w jakim kraju chcesz użytkować to auto i z jakim silnikiem. W EU ciężko o takie auto ale w USA ten model jest popularny.

Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi ale jak chcesz coś więcej wiedzieć na jej temat to myślę że najlepiej będzie jak podasz nam dokładnie co masz na myśli i czego oczekujesz od tego auta.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Prowadzenie samochodu na głodzie
    Wielu kierowcom zdarza się prowadzić samochód, odczuwając głód, co skutkuje zmęczeniem oraz obniżoną koncentracją. Żeby tego uniknąć, część osób decyduje się na jedzenie w samochodzie, co jest równie ...