Co się dzieje z Toyotą Matrix?

02 Lis 2021, 08:58

Czy to dobry samochód? Mogę znaleźć wiele przykładów na CL poniżej 7500 $ i > 100 000 mil. Czy jest w tym jakaś głęboka mroczna tajemnica, o której Toyota nie chce, aby ktokolwiek wiedział?

Myślę, że pytam, dlaczego nie jest zalecany jako używany samochód (nie ma go na wykresie >5k $ z 4chan).
Shijune
Nowicjusz

02 Lis 2021, 09:31

Wszystko zależy od tego w jakim kraju chcesz użytkować to auto i z jakim silnikiem. W EU ciężko o takie auto ale w USA ten model jest popularny.

Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi ale jak chcesz coś więcej wiedzieć na jej temat to myślę że najlepiej będzie jak podasz nam dokładnie co masz na myśli i czego oczekujesz od tego auta.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Hyundai Ioniq Hybrid - test spalania
    Hyundai Ioniq to przestronny w pierwszym rzędzie siedzeń liftback z napędem hybrydowym. Dzięki umieszczeniu akumulatorów pod tylną kanapą i przesunięciu jej w głąb kabiny pasażerskiej, uzyskano naprawdę sporą pojemność ...