Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
AreBie napisał(a):Tylko jakimś cudem te "plastiki" mają więcej gwiazdek w testach zderzeniowych. Widziałeś test zderzeniowy E36 na youtubie ? Poszukasz sam czy Ci linka podesłać ?
Konrado125 napisał(a):Chłopaki a jak wypada takie BMW pod względem zawieszenia??Chodzi mi o seryjne zawieszenie jest sztywne czy miękkie?? Osobiście wole sztywniejsze zawieszeniaczy to będzie mniej więcej jak W Oplu Calibrze??Miałem takiego jak dla mnie było super nie miękkie ale też bez przesady sztywne w zakrętach super:) i Jak wypada to Auto w zimę?? słyszałem ze jest dramat hehe
bigbrother napisał(a):Sorry za mały OT![]()
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Pozdrawiam.
AreBie napisał(a):Debila to Ty widzisz patrząc w lustro codzienie rano skoro już używamy takich epitetów. Tak się składa że fizykie znam bardzo dobrze. Papkie to ty masz zamiast mózgu, a wszystko przez ślepą miłość do BMWStare zdezelowane (pewnie zespawane z trzech innych) BMW kontra nowoczesne mało auto... tak tu napewno BMW ma przewagie
Drzewo i słup jest odkształcalne ?!
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW