Cześć wszystkim
Mam forda transita z 94 2.5D i ostatnio zapaliła mi się taka kontrolka [link wygasł] Nie mam pojęcia co ona oznacza
czy ktoś mógł by mi pomóc?
Tutaj jest zdjęcie tej kontrolki oraz całej deski
[link wygasł] Z góry dzieki
Normalnie jest to kontrolka ssania,ale że tej marki są tez silnika benzynowe,to w dieslu zazwyczaj ta kontrolka oznacza włączenie się grzania świec.Ale zapala się ona tylko jak jest zimno i przed uruchomieniem silnika.Nie powinna ona zapalać się podczas jazdy.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Kiedy powinniśmy zaciągać hamulec postojowy (ręczny)? Na drogach nie brakuje roztargnionych kierowców, którzy parkując samochód zostawiają go bez wrzuconego biegu i zaciągniętego hamulca postojowego. Skutkuje to wytoczeniem się auta na drogę, zsunięciem ...
Hyundai Santa Fe Nowej Generacji "Nowy Santa Fe kontynuuje globalny sukces modelu. Zaprezentowany w 2001 roku, model Santa Fe pierwszej generacji jest podstawą wiarygodności i doświadczenia marki w segmencie SUV" powiedział Thomas A. Schmid, Dyrektor Operacyjny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.