Cześć wszystkim
Mam forda transita z 94 2.5D i ostatnio zapaliła mi się taka kontrolka [link wygasł] Nie mam pojęcia co ona oznacza
czy ktoś mógł by mi pomóc?
Tutaj jest zdjęcie tej kontrolki oraz całej deski
[link wygasł] Z góry dzieki
Normalnie jest to kontrolka ssania,ale że tej marki są tez silnika benzynowe,to w dieslu zazwyczaj ta kontrolka oznacza włączenie się grzania świec.Ale zapala się ona tylko jak jest zimno i przed uruchomieniem silnika.Nie powinna ona zapalać się podczas jazdy.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Jak samochody autonomiczne zmienią nasze miasta? Samochody autonomiczne mogą całkowicie zmienić sposób przemieszczania się po miastach. Nie jest to odległa perspektywa – badanie przeprowadzone na zlecenie Renault Polska przez Kantar TNS wykazało, że większość ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.