REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
arturaro napisał(a):Rover okazał się być bez progów
galakty napisał(a):Nowe auta kosztują 50-70k, więc jak za 3k chcesz kupić igiełkę?
Chłopcze przez 12 lat w moim zawodzie przewija mi się kilka aut dziennie przez ręcę, często takie w ktorych Ty nawet nie będziesz długo miał okazji dotknąć klamki, miałem też w posiadaniu kilkadziesiąt aut także szrotów za 1000 zł wiec proszę Cię nie probuj mi czegoś udowadniaćWojtek72r napisał(a):Kao hamować to ty możesz. To co pisze to prawda, jak chcesz się przekonać to zapraszam w nasz region i sobie zobaczysz.
Kao napisał(a):a tam gadanie, jeszcze kilka lat temu woziłem się cały czas łupami po 1,2,3 tyś. Miałem ich kilkanaście i pomimo że może nie wyglądały były sprawne technicznie i jeździły bez problemów. Stare auta to naprawde trzeba sie postarać żeby je unieruchomić, wiadomo jakieś tam pierdoły się sypią ale będzie to tak samo i z droższymi autami. Moja rada jedz i oceniaj naocznie, ze zdjęć nie ocenisz tych aut no bo chyba igły nie szukasz? Taka cena że brać to co jest sprawne technicznie i nie ma dziur a kwestie wizualne pozostawić na koniec.