Coś jeżdżącego do 3 tys

22 Mar 2018, 11:56

To akurat auto prywatne jednego z pracowników, niemniej jednak na sobotę wstępnie umówiłem się na oględziny.

W pobliżu znalazłem jeszcze Xsarę Picasso: [link do Sprzedajemy wygasł] - warto się przyjrzeć?
arturaro
Początkujący

Miejscowość: Szczecinek
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0 165KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

22 Mar 2018, 13:18

Barol napisał(a):nie przesadzajmy,za 2k ciężko kupić zdrową I generację a co dopiero polifta.. fakt faktem 5k trochę dużo sobie woła,ja bym dał 3500-3700zł max pod warunkiem że technicznie jest ok.
Swoją drogą dbał chuchał itp a wizualnie widać gołym okiem że jest przyniedbana hmm...

Ale Ty mówisz o zadbanej, a ja o takiej jak z linku, która obok zadbanej nie stała nawet. :)
OW05
Aktywny

Prawo jazdy: 07 03 2005
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Honda, Mitsubishi

22 Mar 2018, 23:16

Picasso z linku miało coś z przodem poza tym ok.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Legalizacja butli LPG
    Zbiorniki montowane w instalacjach gazowych w Polsce posiadają 10 letnią ważność badania. Po tym okresie należy dokonać legalizacji lub wymiany zbiornika na nowy. Maksymalny okres użytkowania butli to 20 lat, chyba że dokument ...
    Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...