Witam.Jest to moj pierwszy post na tym forum, mysle ze w dobrym dziale. A wiec tak jak w temacie: Czy jestem w stanie w domowych warunkach wymienic czujnik halla (cewka indukcyjna) w Oplu Astrze F 91r. 75KM silnik bodajrze C16NZ. Objawy sa typowe dla zapsutego czujnika z tego co wyczytalem a necie, ale martwi mnie jeszcze jedna rzecz - wysokie spalanie benzyny, szczegolnie teraz w zimie drastycznie wzrosło. Mam jeszcze jedno pytanie, czy gdyby ten czujnik byl zepsuty silnik pracował by nierowno caly czas czy tylko czasami tak jak jest u mnie.Czasami w krytycznych momentach wystarczylo poruszac tymi 2 kabelkami i na jakis czas zalatwialo to sprawe wiec zastanawiam sie czy to napewno wina samego czujnika. czyjnik ten wyglada tak:
Klasyki Audi na Goodwood Festival of Speed Na linii startowej tegorocznego Goodwood Festival of Speed, który w dniach od 4 do 7 lipca odbędzie się w południowej Anglii, Audi Tradition wystawi trzy historyczne samochody. Do angielskiej Mekki miłośników ...
Volkswagen Polo 1,2 TSI o mocy 110 KM Pod maską opisywanej wersji Volkswagena Polo znajduje się silnik o pojemności 1,2 litra generujący moc 110 KM. Co w tym modelu znajdziemy na liście wyposażenia nie wymagającego dopłaty? Jest kilka takich rzeczy o których ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.