Witam mam pytanie, nie wiem kiedy był robiony rozrząd jednakże za wymianę kompletnego krzyczą niezłą bułę... a samochod nie jest tego warty, jednakze zeby spac spokojniej mozna wymienic sam pasek? czy jak sie juz wymienia to kompletny razem z pompa wody i napinaczem??
Można samemu, jeśli już to kiedyś robiłeś.. znasz się na mechanice no to OK. Raczej powinno się wymieniać z pompą wody.. chociaż ja nie wymieniałem, i tak jeździłem.
Tak, ale raczej napinacz nie wytrzymuje dwóch pasków, a szkoda by Ci się przez rozleciany napinacz rozleciał motor .. Pompę można nie wymieniać aż do czasu gdy zacznie padać ..
Co powinien zrobić świadek wypadku? W ramach cyklu Piątek ze Szkołą Auto, prezentujemy kolejny materiał dotyczący bezpieczeństwa na drodze. W tym tygodniu instruktorzy doradzają, jak zachować się będąc świadkiem wypadku. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.