Witam mam pytanie, nie wiem kiedy był robiony rozrząd jednakże za wymianę kompletnego krzyczą niezłą bułę... a samochod nie jest tego warty, jednakze zeby spac spokojniej mozna wymienic sam pasek? czy jak sie juz wymienia to kompletny razem z pompa wody i napinaczem??
Można samemu, jeśli już to kiedyś robiłeś.. znasz się na mechanice no to OK. Raczej powinno się wymieniać z pompą wody.. chociaż ja nie wymieniałem, i tak jeździłem.
Tak, ale raczej napinacz nie wytrzymuje dwóch pasków, a szkoda by Ci się przez rozleciany napinacz rozleciał motor .. Pompę można nie wymieniać aż do czasu gdy zacznie padać ..
O czym pamiętać, aby auto służyło jak najdłużej - jak dbasz, tak masz! Jak dbać o samochód, aby był sprawny i nie tracił na wartości? Zbyt rzadkie przeglądy, serwisowanie wyłącznie tych najpoważniejszych usterek czy niewłaściwe użytkowanie auta mogą znacząco wpłynąć na jego żywotność. ...
Jak podłączyć kable rozruchowe do akumulatora? Zima to najtrudniejsza pora roku dla naszego samochodu szczególnie jeżeli trzymamy go pod tzw. chmurką. Co zrobić jeżeli nie uda nam się uruchomić auta przy pomocy własnego źródła prądu jakim jest akumulator? ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.