REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Do czego Ci potrzebni ci specjaliści? Od tego masz osobny dział serwisy-warsztaty-myjnie-auto-komisy-vf16.htm tu jest dyskusja o płukankach a nie o specjalistach.moklocz85 napisał(a):Poleci ktoś specjalistów z Rzeszowa ?
tak i co jeszcze ? Pewnie odrazu zbiornik i klimatyzację.Zbyszko101 napisał(a):Nie kosztuje dużo a codziennie konserwuje silnik, wtryskiwacze i układ paliwowy
Jak płukanka może konserwować silnik? Przeczytaj najpierw cały temat o tych płukankach od początku i będziesz wiedział ze ona nie konserwuje silnika tylko go czyści i dolewa się ją przed wymianą oleju. Nie można jeździć z dolaną płukanką w silniku.Zbyszko101 napisał(a):codziennie konserwuje silnik, wtryskiwacze i układ paliwowy. Ja nie mam doświadczenia co do płukanek
Jedna z najtańszych więc dlatego poleca. Ja stosowałem różne i uważam że są lepsze.Zbyszko101 napisał(a):znajomy polecił mi tą płukankę TEC 2000
Pewnie nieKao napisał(a):A przed laniem sprawdziłeś czy miałeś nagar?
ale co rozbierałeś go żeby to zweryfikować? No i co potem? Wlałeś płukankę i nagle czysty? Rozbierałeś go ponownie?malmon3 napisał(a):lecz i w moim po zakupie silnik był cały uwalony.
Zbyszko101 napisał(a):Wracając do tematu to znajomy polecił mi tą płukankę TEC 2000 System Clear i mówi że to działa. Nie kosztuje dużo a codziennie konserwuje silnik, wtryskiwacze i układ paliwowy. Ja nie mam doświadczenia co do płukanek i szczerze to nigdy nie myślałem o dolewaniu czegokolwiek ale może warto
Przecież to nie płukanka do silnikaPała napisał(a):U mnie podobnie sytuacja wyglądaZbyszko101 napisał(a):codziennie konserwuje silnik, wtryskiwacze i układ paliwowy