23 Mar 2023, 22:03
MotoAlbercik,mnie tylko jeden raz oszukano,i to zdecydowanie bardziej perfidnie,a raz chciano oszukać,wyłącznie,,gaziarze,,normalni mechanicy nigdy,ale ani jednego,ani drugiego gaziarza już nie ma,paszli,zamknęli zakłady,ten,który mnie oszukał nie miał pojęcia o swym fachu,pojechałem do niego,gdyż skończyła mi się legalizacja butli,zamiast zalegalizować swoją od nowa,to ja głupi postanowiłem wymienić,to był błąd ,straciłem wtedy 500 zł,oszukał mnie pefidnie,aż trudno uwierzyć,to przykład trudny do uwierzenia,niepjęty po prostu.Mam pecha do,,gaziarzy, we Włoszech autoryzowany serwis Landi Renzo też mnie chciał orżnać na 200 euro,podczas gdy koszt rzeczywisty opiewał na 15 euro,zrbiłem sobie sam gdy kupiłem filterek,bardzo trudny do kupienia,on mi polecił wymienić całą puszkę z filtrem,elektromagnesem,plus przewody miedziane,jeszcze Uj wspominał o parowniku nowym ,masakra,a ten w Polsce złamas poszedł po bandzie,nie spodziewał się,że akurat na prostych instalacjach gazowych,gażnikowych się znam.Co ja zrobiłem? Puściłem mu to płazem,nie miałem rachunku,dlatego,zlecenia ,czyli co życzyłem sobie by mi zrobił,a jaką manianę mi odwalił? W pale się nie mieści.