Czy to Berlingo jest warte uwagi ?

14 Lis 2010, 21:55

No niestety od paru miesięcy poszukuje samochodu ale jednak narazie nic ciekawego nie udało mi się znaleźć lecz dzisiaj natknąłem się na według mnie ciekawą ofertę a mianowicie

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

I tu mam dylemat czy opłaca się kupić ten samochód i wymienić uszkodzoną część ?
czy ma to jakiś sens
Newforumowicz12
Nowicjusz

Miejscowość: sam nie wiem

14 Lis 2010, 22:42

Wyklepać zawsze można ale nie za te pieniądze i w dodatku przód auta był już robiony napewno no i ten przebieg :lol:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Lis 2010, 09:09

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tego berlingo bo to jest wersja po FL a środek na zdjęciach wygląda na wersje przed FL czy jest mozliwa taka kombinacja ?
Newforumowicz12
Nowicjusz

Miejscowość: sam nie wiem

15 Lis 2010, 11:04

Tak jest możliwa.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

15 Lis 2010, 16:26

na pewno barol? :roll:
dziwne by to bylo, citroen nie robil chyba takich przejsciowek. jak mozesz podeslij jakies zrodlo, chociaz w sumie to mozliwe bo handlarzynie nie oplacalo by sie calego wnetrza przekladac :wink:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

15 Lis 2010, 17:16

Tanie dobre ja bym ci radził
james00796
Początkujący

Miejscowość: Prokowo
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Jak czytać etykietę na oponach?
    Etykieta opony jest cechą opon pojazdów mechanicznych. Producenci opon dla samochodów osobowych, lekkich i ciężkich samochodów ciężarowych, od listopada 2012 zobowiązani są do podania na naklejce lub ...

15 Lis 2010, 17:33

Jest możliwe przekładanie wnętrza,nie raz na forum Lanosa ludzie piszą że będą przekładać wnętrze tzn boczki drzwi,fotele itp z nowszej wersji ale no może fakt stare wnętrze do nowszego auta to niewiem.
Barol
Awatar użytkownika

15 Lis 2010, 18:18

Ewentualnie było poniszczone wnętrze i komuś sie chciało w to bawić,nie takie rzeczy sie u nas w Polsce robi.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003