REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ja ci podpowiem moje sprawdzone spostrzeżenia (wszyscy mówią mazda bezawaryjna -ja osobiście w to nie wierzę sypie się jak inne) a jak przychodzi do kupna to rezygnują z tej marki.przemko221 napisał(a):Właśnie wybieram samochód i mam wątpliwości co do ceny i dostępności części do mazdy . Czy jest to samochód awaryjny?? Jak się sprawuje na drodze i czy blacha nie rdzewieje, bo słyszałem na ten temat różne opinie?? Prosze o radę
przemko221 napisał(a):Budżet 40 tys. zł, oczekuje 7 osobowego samochodu, o ładnej linii, w miare bezawaryjnego, tanie czesci, z dużym bagażnikiem, 3 rząd siedzen jest mi niepotrzebny, bo i tak bedzie złozony, aby powiekszyc bagażnik, Czekam na odp.
przemko221 napisał(a):Budżet 40 tys. zł, oczekuje 7 osobowego samochodu, o ładnej linii, w miare bezawaryjnego, tanie czesci, z dużym bagażnikiem, 3 rząd siedzen jest mi niepotrzebny, bo i tak bedzie złozony, aby powiekszyc bagażnik, Czekam na odp.
illusion napisał(a):przemko221 napisał(a):Budżet 40 tys. zł, oczekuje 7 osobowego samochodu, o ładnej linii, w miare bezawaryjnego, tanie czesci, z dużym bagażnikiem, 3 rząd siedzen jest mi niepotrzebny, bo i tak bedzie złozony, aby powiekszyc bagażnik, Czekam na odp.
Schizofremia?? Chcesz 7 osobowego auta, bez 3 rzedu siedzen bo i tak NIE BEDZIE zalozony i powiększysz bagaznik? Hhahaha
Ja szukam auta 2 osobowego , najlepiej limuzyny na 12 miejsce i nie koniecznie musza byc zalozone siedzenia kierwców)