Czy zamienić?

12 Sty 2010, 23:16

witam
posiadam opla astre 1,6 '92r w sedanie, od pewnego czasu nurci mnie temat, czy zamienić to autko na coś innego, mniejszego, takie widzi mi sie, auto sprawuje się dobrze, zero problemów, ale jest trochę za słaby silnik do tego auta, lubię czasem przycisnąć, czy coś rozsądnego dostanę za nie? autem dojeżdżam do pracy codziennie ok 25 km, więc musi być niezawodne( jak astra), mieć dobre przyspieszenie no i być ekonomiczne w miarę, wożę też czasem rodzinkę(żona +2 dzieci), czy jakieś propozycję by Państwo mi nasuneli
dzięki
Ostatnio edytowany przez koberek, 12 Sty 2010, 23:28, edytowano w sumie 1 raz
koberek
Nowicjusz

Miejscowość: zgorzelec

12 Sty 2010, 23:19

A co bys powiedział na Polonez Caro/Atu Plusa z silnikiem Rovera 1.4 103km i do tego gaz??
przykladowo taki [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Sty 2010, 23:24

szwagier niedawno pozbył się z uśmiechem poldka, jeździłem też nim, ale rewelacji nie zaznałem, asterka o wiele wygodniejsza, a poldek też kawał auta..
koberek
Nowicjusz

Miejscowość: zgorzelec

12 Sty 2010, 23:31

Ale z silnikiem Rovera daje popalić innym na drodze,a jak nie to może jakieś Daewoo Espero z full elektryką itd.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Sty 2010, 23:36

koberek napisał(a):witam
posiadam opla astre 1,6 '92r w sedanie, od pewnego czasu nurci mnie temat, czy zamienić to autko na coś innego, mniejszego, takie widzi mi sie, auto sprawuje się dobrze, zero problemów, ale jest trochę za słaby silnik do tego auta, lubię czasem przycisnąć, czy coś rozsądnego dostanę za nie? autem dojeżdżam do pracy codziennie ok 25 km, więc musi być niezawodne( jak astra), mieć dobre przyspieszenie no i być ekonomiczne w miarę, wożę też czasem rodzinkę(żona +2 dzieci), czy jakieś propozycję by Państwo mi nasuneli
dzięki

niewiem czy ktokolwiek bedzie sie chcial wymienic na twoj samochod jesli o takiej formy zamiany mowisz, proponuje zgromadzic jakas konkretna gotowke i kupic porzadniejszy samochod
halsky11

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Stylowy kabriolet
    Nazwa kabriolet pochodzi z języka francuskiego i podobnie jak w przypadku coupé, pierwotnie odnosiła się do wozów ciągniętych przez konie. Kabrioletem nazywano jednoosiowy lekki powóz z opuszczanym dachem. ...