Tak jak w temacie rozrząd mi walnął, chciałem rozbierać do głowicy ale przypomniało mi sie że najpierw warto by było ponownie ustawić rozrząd i sprawdzić .Auto stoi w stodole i sporo tam kurzu ,piasku.
Jak byś miał tylko kurz to mógłbyś wyczyścić z wierzchu szmatką na tyle ile się da jak sprawdzisz rozrząd i będzie ok (tu wątpię że jest ok chyba że nie jest kolizyjny) to składasz do kupy i dajesz olej z płukanką. Tak chyba najlepiej wyczyścisz nie tylko klawiaturę ale i wnętrze silnika. Później spuszczasz i zalewasz docelowym olejem.
Jak masz piasek to sprawa komplikuje się i bez zrzucenia głowicy i mycia wszystkiego dokładnie nie możesz być pewny czy będzie ok.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Audi RS Q3 - pierwszy RS linii modelowej Q Na Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Genewie, marka z Ingolstadt zaprezentuje Audi RS Q3, pierwszy model RS w cieszącej się ogromnym zainteresowaniem rodzinie Q. Ten wyjątkowy samochód łączy w sobie przemyślaną ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.