Tak jak w temacie rozrząd mi walnął, chciałem rozbierać do głowicy ale przypomniało mi sie że najpierw warto by było ponownie ustawić rozrząd i sprawdzić .Auto stoi w stodole i sporo tam kurzu ,piasku.
Jak byś miał tylko kurz to mógłbyś wyczyścić z wierzchu szmatką na tyle ile się da jak sprawdzisz rozrząd i będzie ok (tu wątpię że jest ok chyba że nie jest kolizyjny) to składasz do kupy i dajesz olej z płukanką. Tak chyba najlepiej wyczyścisz nie tylko klawiaturę ale i wnętrze silnika. Później spuszczasz i zalewasz docelowym olejem.
Jak masz piasek to sprawa komplikuje się i bez zrzucenia głowicy i mycia wszystkiego dokładnie nie możesz być pewny czy będzie ok.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Wybierasz się na wakacje kamperem? O tym należy pamiętać! Kamper (inaczej samochód kempingowy) to chętnie wybierany środek transportu na wakacje – dzięki niemu miejsce noclegowe mamy zawsze przy sobie. Najczęściej do prowadzenia takiego pojazdu wystarczy prawo jazdy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.