Dashcam

08 Wrz 2023, 21:23

Proszę Państwa ,
mam Mercedesa GLA 200 - W 247 z 2022 roku. Niestety nie kupiłam oryginalnych kamer samochodowych ,gdyż przy kupnie powiedział mi facet ,że to nic nie warte. Miałam drobne zajście i chcę mieć kamery. Najnowsza wersja jest bardzo droga więc znalazłam wersję oryginalną identycznie wygląda ale na UK i kraje wschodnie - ORYGINALNY NR katalogowy to A2139054913 i A2139055013 .W sprzedaży u dealerów jest wersja na UE -(A2139055310 i A2139055510 .Nie wiem czy te na UK będą pasować ? Cena dla mnie jest atrakcyjna. Byłam w Mercedesie ale nie wiedzą. Na angielskiej stronie Mercedesa jest tylna kamera z 13 na końcu i po wpisaniu WIN ,wyszło ,że pasuje.
Poza tym elementy montażowe na stronie Mercedesa też są identyczne - wymienione wersje pasujące.Może ktoś wie coś na ten temat ?Bardzo proszę o info.
Będę wdzięczna za informacje
Elzbieta
Elżbieta33
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mercedes-Benz klasy C - samochód do driftu
    Klasa C jest autem zbudowanym według podobnych założeń co IS Lexusa czy BMW serii 3. Model stworzono głównie z myślą o podróżowaniu w komforcie, ale i nim bez większych trudności poszalejemy bokiem na torze. ...