Ta sama odpowiedź...
a potem:
" Witam,
Samochód posiada oryginalną dokumentację (dokumenty niezbędne do przeniesienia tytułu własności auta na Twoje nazwisko), takie jak dowód rejestracyjny, pełną historię serwisową oraz dwa kluczyki nie posiada rys ani uszkodzeń, posiada wszystkie oryginalne części, auto posiada dwa komplety opon (zimowe i letnie), wszystkie prawie nowe. Cena nie podlega negocjacji, ale obejmuje wysyłkę na Twój adres
Samochód i wszystkie dokumenty są zapieczętowane w Port Dover UK gotowe do dostarczenia, podpisałem już kontrakt z AZ FREIGHT SERVICES LTD i zapłaciłem wszystkie podatki i nie mam interesu w utracie tej sumy pieniędzy. To jedyny sposób i mój jedyny warunek w tej transakcji.
Dostarczą samochód pod Twój adres i przekażą Ci oryginalną umowę sprzedaży, więc sprzedaż zostanie dokonana na naszych danych. Skontaktują się z Tobą ze wszystkimi oficjalnymi fakturami zawierającymi wszystkie możliwe wyjaśnienia, jak bezpiecznie zawrzeć transakcję.Zaproponują Ci również 3 dni lub 200-kilometrowy okres próbny po otrzymaniu samochodu, dzięki czemu możesz przetestować samochód, zabrać go do mechanika lub zweryfikować dokumenty na policji lub w innych formach prawnych.Nie prześlą mi płatności, chyba że uznasz, że jesteś zadowolony z raportu z przeglądu i zdecydujesz się zatrzymać samochód. Jeżeli z jakiegokolwiek powodu nie będziesz zadowolony ze stanu auta, możemy anulować transakcję i auto zostanie odebrane przez firmę na mój koszt.
Wszystko, czego potrzebuję, to Twoje dane w następujący sposób: imię i nazwisko, pełny adres, poprawny numer telefonu i prześlę je do firmy odpowiedzialnej jako zamierzony nabywca/odbiorca.
Zaraz po otrzymaniu Twoich danych poinformuję firmę spedycyjną o przygotowaniu dokumentów.
Pozdrawiam,
Matthew"
+ Nr
VIN Dziękuję za odpowiedź.