Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jeżeli tak to myślę że warto zainwestować w coś lepszego, ale tu raczej trzeba liczyć spokojnie powyżej tysiąca. Jak kupisz lepsze urządzenie to możesz dodatkowo przeprowadzać szerszą diagnostykę.Kao napisał(a):A moze warto dorzucic troche kasy i kupic cos jeszcze bardziej zaawansowanego zeby obslugiwalo abs i air bag , naprawiam auta po wypadku wiec napewno sie przyda
Myślę że w twoim przypadku wystarczyłby V-SCAN DS936 PL tu możesz sobie zerknąć [link do oferty na Allegro wygasł] koszt to trochę powyżej 2000zł. Możesz też wejść sobie na stronę Viakena i tam popatrzeć. Oni sprzedają sprawdzone urządzenia z licencją.Kao napisał(a):Masz cos wartego polecenia?
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Kacper napisał(a):Ok, daj znać jak już coś wybierzesz
Wrzuć może taki osobny temat i daj znać info o funkcjach z którymi masz problem będziemy myślećKao napisał(a):Wybralem jednak Autel AL519. Juz troche sie z nim pobawilem w sumie jest ok, nie ma problemu z łączeniem sie z roznymi markami. Jedyny minus ze nie dostalem polskiej instrukcji obsługi i nie czaje jeszcze nie ktorych funkcji no i musze kombinowac.
Prosty tester OBDII . Nie obsłuży nic innego jak tylko silnik , nie połączy się z autami starszymi. Dzisiaj miałem do obróbki Focusa 1,8 TDDI i niestety nie jest w standarcie OBD. Mój tester nie dał rady.Pożyczyłem i przetestowałem na szybko Foxwell NT 510 z wgraną marką Ford. Jestem mile zaskoczony. W w/w aucie można było zrobić wszystkie dostępne sterowniki. Silnik , zegary , abs ,poduchy itp.... Jest jeden minus - cena .Kao napisał(a):Wybralem jednak Autel AL519.
tez o nim myslalem ale wyczytalem gdzies ze to ze ma funkcje poduchy abs itd to nie zawsze wspolpracuja a raczej rzadko. A jak mialem wydac tyle kasy i w dodatku ma mi to nie dzialac prawidlowo to wolalem nie ryzykowac i zakupic to co teraz mam lub dorzucic kasy i juz kupic cos profesjanalnego pod laptopabonifacy napisał(a):Jest jeden minus - cena
Kao napisał(a):tez o nim myslalem ale wyczytalem gdzies ze to ze ma funkcje poduchy abs itd to nie zawsze wspolpracuja a raczej rzadko.