Auto dalej prawie nie dymi na czarno, na dystansie 220 km w cyklu mieszanym spalił mi 12 litrów, o daje około 5,35 l/100km. Kurczę, brzmi to dość nieprawdopodobnie że to że dostał w dupę mu pomogło
Masz rację, chodziło mi bardziej o to podjąłem tyle działań czysto technicznych aby się pozbyć tego problemu a wystarczyło tylko mu dać porządnie w dupę. Paradoksalnie przestał dymić 9 miesięcy po wymianie wtrysków. Dziękuję wszystkim za pomoc
Ken Block zachwycony Audi RS Q e-tron Amerykański mistrz driftu Ken Block, z Mattiasem Ekströmem jako instruktorem na fotelu drugiego kierowcy, przetestował Audi RS Q e-tron z numerem startowym 224, jeżdżąc po śniegu i lodzie. Występ podczas GP Ice Race ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.