Diesel - do 30 tys. sportowy. Jaki kupić ??

18 Maj 2008, 13:49

Chciałbym kupić samochód. Niestety nie mam dużego doświadczenia w tej kwestii. Interesował by mnie samochód do kwoty 30 tysięcy zł diesel w wersji sportowej, trzydźwiowy, bezwypadkowy. Nie chciałbym kupować samochodu starszego niż pięcioletni. Jestem w stanie pojechać po niego do niemiec ( być może jest taniej ). Prosze o jakieś wskazówki.
Dziękuje i pozdrawiam :)
siano
Nowicjusz

Miejscowość: zabrze

18 Maj 2008, 14:05

Wiem, że zaraz rzucą się na mnie pro niemieccy użytkownicy i każą wybić sobie z głowy te auto, ale ja polecam Fiata Stilo:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Trochę niedoceniane auto, wg mnie jedno z ładniejszych 3 drzwiowych nadwozi na rynku.
Możesz również rozważyć kupno Alfy Romeo 147, aczkolwiek ciężko będzie o 5cio latka w tej cenie, poza tym auto bardzo kapryśne.
rządzić na drodze niekoniecznie znaczy być na niej najszybszym...
lukiwch
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Hybrydowa Toyota Auris debiutuje w Polsce
    Toyota Auris drugiej generacji zadebiutowała w Polsce w styczniu 2013 roku. Samochód otrzymał zupełnie nowy wygląd nadwozia i wnętrza niż poprzednik, zyskując sobie sympatię klientów zarówno w całej Europie, ...