Ile wyniosą opłaty???

18 Maj 2008, 09:46

witam mam takie pytanie
ciekaw jestem ile by wyniosły opłaty zarejestrowanie samochodu itp. gdybym kupił takiego fiata [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
i mam pytanie gdybym wziął to auto na współe z ojcem który ma wszystkie zniżki to ile ja bym płacił rocznie za utrzymanie tego samochodu i ile mój ojciec by stracił zniżek
z góry wielkie dzięki za pomoc
tybur
Nowicjusz

18 Maj 2008, 10:07

Koszty ubezpieczenia zależą od wielu rzeczy, także od ubezpieczalni, więc jedynym sposobem żeby się dokładnie dowiedzieć jest udanie się do takowej. Mozesz także poszukać w necie kalkulatora oc, tam wpisz swoje dane i bedziesz wiedział ile mniej więcej Ci proponują. A co do zniżek od ojca to także zależy od ubezpieczalni jak oni mają zamiar to przeliczyć.
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętochłowice

18 Maj 2008, 11:41

AXA Ubezpieczenia
http://www.axa.pl/ubezpieczenia/4_taryfikator.html
Na dole strony masz przycisk który przeniesie Cię do formularza. Wypełnij i sobie sprawdź.

Twój ojciec nie straci zniżek do momentu aż nie zaliczysz dzwona.
Ubezpieczenie będzie trochę wyższe jeżeli będzie na Was dwóch, niż gdyby było tylko na ojca, chyba, że Ty masz powyżej 25 lat.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW w leasingu – o czym warto pamiętać?
    Luksusowe modele BMW cieszą się dużym zainteresowaniem zwłaszcza wśród przedsiębiorców. Korzystne rozwiązanie stanowi szczególnie BMW leasing. Na co zwrócić uwagę, decydując się na tę formę finansowania? ...