REKLAMA
Witajcie
Przejrzałam kilkanaście tematów, gdzie ludzie poszukują samochodów w tej kwocie - ale wszędzie LPG, a ja biorę pod uwagę tylko diesla.
Stąd mój temat. Może bardziej żeby utwierdzić się w postanowieniu, a może żeby coś jeszcze przemyśleć...
Mam do wydania 5 tys, szukam auta w ogłoszeniu do 5500 bo mniemam, że dam radę coś wynegocjować. Na czym mi zależy? Na tym żeby samochód nie palił zbyt dużo, nie był zbyt wielki, żeby jeszcze młodszy ode mnie był o parę lat
Fajnie by było, jakby części nie były tragicznie drogie.
Służyć będzie do dojazdów na uczelnię (20km), do tego jakieś trasy w Polsce. Fajnie by było, jakby nie mulił jakoś przesadnie
A co mam na celowniku?
Absolutny numer 1, wolałabym z niego nie rezygnować: Astra II, najlepiej z silnikiem 2.0. Coś takiego: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Drugie autko, które biorę pod uwagę to Fiat Punto II, coś w ten deseń: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
I trzecie to Opel Corsa B, coś takiego: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Przychylam się do tej Astry (tj niekoniecznie tego dokładnie samochodu, bo i tak chcę kupować auto za 2-3 tygodnie co najmniej), przede wszystkim dlatego, że najbardziej mi się podoba.
Nie chcę daewoo. Po prostu.
Dobrze myślę, czy może rozejrzeć się za czymś jeszcze innym?
Pzdr