![Zmieszany :?]()
oj to bardzo optymistycznie ...gdyby był tylko zderzak to myślisz że w USA by go nie naprawili? zresztą zderzak to każdy ma z automatu uszkodzony widlakiem z placu Copart.
wystarczy pooglądać tutaj chłopaki kręcą jakie na placu Copart auta stoją
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
My mocno śledzimy ten rynek ale jeszcze nie finalizowaliśmy nic z USA
Auto z Europy teraz można w bardzo łatwy sposób sprawdzić pod kątem kilometrażu
Generalnie rzecz biorąc na Copart wszystkie auta mają calki, nawet chłopaki tam mówią o przybliżonych kosztach samej naprawy i wychodzi ona czasami w granicach 25-35tys w zależności od samochodu, do tego koszt samego samochodu , więc trzeba mieć wolne 100 000zł na takie zabawki
Stety niestety marki szczególnie premium są bardzo skrupulatnie rozbierane do wyceny naprawy i oszacowanie kosztów
Jeżeli chcemy jeździć np. czymś takim, ten gość akurat naprawia te auta z Copartu
Proszę bardzo
![Mr. Green :mrgreen:]()
Ok załóżmy że kupiłem , naprawiłem ..wyszło taniej 30-40% niż cena np. podobnego z Niemiec... jeżdżę 2-3-4 lata i chcę sprzedać gdzie dalej to auto ma jakąś wartość..i wtedy mam pół roku użerania sięz januszami kupcami którzy będą punktować jak to on nie był uszkodzony i jak to on nie był naprawiony, pomijam fakt że obsmarują cię na każdym możliwym forum motoryzacyjnym jakim to jesteś oszustem, i krętaczem że im chcesz sprzedać auto po dzwonie.
Oj bardzo tego nie chcę.
![Mr. Green :mrgreen:]()
Ale...co by nie było...jeżeli znajdziesz mi takie auto z Copart gdzie będzie tylko do wymiany zderzak to kupuję od razu i zamawiam u Ciebie od razu 20 sztuk
![Śmiech :lol:]()