Witam wszystkich
Potrzebuję info nt. długości paska w TD5, w której została odłączona pompa poziomująca nadwozie, a na jej miejsce nie zostało wstawione "kółko oszukujące"
Jeżeli ktoś ma doświadczenia w temacie wdzięczny będę za info:)
Pozdrawiam
hoovi
wziąść sznurek wejść pod auto przepuścić po wszystkich szajbkach co są i zmierzyć centymetrem uzyskany wynik pytanie czy brak jednego elementu nie zaburzy pracy pozostałych jest możliwość poprowadzenia paska bez tego elementu??
Dzięki za podp Właśnie tak zrobiłem, pozostaje jednak wielkość skoku napinacza .. niby prosta rzecz.. kilka cm, a jednak...
Myślałem, ze ktoś ma już opalcowane gotowe rozwiązanie.
Kto pyta nie błądzi dzięki raz jeszcze-hoovi
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
System otwierania samochodu aplikacją na telefon Toyota, największy producent samochodów na świecie, jest zainteresowana inwestowaniem w nowe formy korzystania z samochodów, takie jak car-sharing. Z myślą o usprawnieniu takich usług opracowała nowy system ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.