REKLAMA
Jakiś czas temu szukałem auta w trochę niższej cenie, potem zrezygnowałem bo miałem zakupić poflotową Skodę. Ostatecznie nic z tego nie wyszło, ale w międzyczasie powiększyłem budżet. A więc szukam w okolicach Lublina coś do 12 tysięcy (no chyba że nie będzie wymagało wkładu na start to mogę dołożyć), najchętniej LPG lub benzyna w odpowiedniej cenie żeby założyć instalację. Przebiegi roczne ok 5000km. Generalnie im taniej tym bardziej będę zadowolony. Póki co mam to:
1. [link do oferty na Olx wygasł] początkowa cena 2 miesiące temu to 9500zł, stopniowo obniżana. Do podczepienia tłumik i jedno nadkole ma nalot. Świeże OC i przegląd, dobra cena, ale rocznik średni (może być kłopot ze sprzedażą później) no i dziwne że przez tyle czasu się nie sprzedał.
2. [link do oferty na Olx wygasł] - nie wiadomo kiedy robiony rozrząd, odprysk na masce, LPG do 2020r. więc jeździ już 10 lat. Świeże OC. Jakoś bardziej mnie przekonuje opcja nr 1 niż ta.
3. [link do oferty na Olx wygasł] Golf jest mniej "porywający" niż Civic, jednak dobry rocznik jak na tą wersje no i 4motion. Tylko czy to nie będzie większy kłopot z utrzymaniem? Bo ten napęd nie jest dla mnie priorytetem.
4. [link do oferty na Olx wygasł] - podobno wszystko super, drobne ryski użytkowe, właściciel wyjechał do Anglii
5. [link do oferty na Olx wygasł]
6. [link do oferty na Olx wygasł]
7. [link do Sprzedajemy wygasł] - tu chyba znacznie za tanio?
Co myślicie?