REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
lepiej pozostać przy starych konstrukjachkurek0410 napisał(a):Czy lepiej dołożyć kilka tyś i kupić coś młodszego np, Lagune 3 2,0benzyna
potwierdza się jakie jest zainteresowanie Lexem.kurek0410 napisał(a):no i też gościu sprzedaje go od października i nikt go jeszcze nie oglądał,
kurek0410 napisał(a):W lexusie najbardziej nie pasuje mi kolor, widać że też był lakierowany, no i też gościu sprzedaje go od października i nikt go jeszcze nie oglądał,
Kao napisał(a):potwierdza się jakie jest zainteresowanie Lexem.
kurek0410 napisał(a):cena tego srebrnego i tak spada bo tydz temu była 23000, moim zdaniem to też za drogo, a ten jeszcze droższy [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
kurek0410 napisał(a):niestety wszystkie maja zawyżone ceny, właściciele lexusa mało schodzą z ceny srebrny od października się sprzedaje, a czarny z ceny wogóle nie schodzi jak obserwuję.
kurek0410 napisał(a):no niestety wszystkie maja zawyżone ceny, właściciele lexusa mało schodzą z ceny srebrny od października się sprzedaje, a czarny z ceny wogóle nie schodzi jak obserwuję.
kurek0410 napisał(a):Panowie byłem oglądać A6 z linku, auto nie warte tych pieniędzy, na żywo po 10 dniach od wystawienia brudny choć uprzedzał, uwalony w jakiejś paście czy wosku, na zdjęciach była bajka, Ciężko się takiego ogląda, ale dojrzałem na wszystkich drzwiach od środka rdza i to spora, błotnik prawy z przodu fakt wymieniany i ładny, ale obydwa z tyłu do poprawki purchel wielkości grosza, na drugim ubytek 1cm goła blacha widoczna, na rantach progów ale to bym przebolał i jeszcze coś by się znalazło.