No to masz pytanie do mnie bo ja w Lanosach siedze
![Smile :smile:]()
odpowiadając na Twoje pytania to tak:
-Lanos podany powyżej jest troszke za drogi bo z wyposażenia praktycznie golas ale chociaż tyle że ma wspomaganie bo bez nawet nie chce mówic jak sie tym ciezko jezdzi.Do 5000zł w wiekszosci bedą to Lanosy z silnikiem zapewne 1.4 który jest troszke za słaby do tego auta i też swoje potrafi spalić,jeśli już to szukał bym silnika 1.5 8V 86km (jesli chcesz pod gaz) a jesli sama benzynka to 1.6 16V 106km (u mnie w Lanie taki jest i musze przyznac że sprawuje sie świetnie i ma kopa).
-w Lanosie mozesz zalozyc gaz w miejscu koła zapasowego jak w większości aut i wtedy koło bedziesz miał w bagażniku i troche miejsca jeszcze zostanie,wprawdzie nie bedzie go zbyt dużo ale zawsze cos (wiec w tej kwestii polecał bym Lanosa sedana bo ma najwiekszy bagaznik z całej gamy reszty Lanosów).
-różnicy w spalaniu praktycznie nie ma,wiadomo sedan spali troszke wiecej bo dluzszy i troszke wiekszy ale w praktyce da sie z tym żyć.
Przeglądajac allegro faktycznie nie ma nic ciekawego w Twojej okolicy,nawet ciekawego Lanosa bez gazu nie ma
EDIT:
przeglądałem dokładnie wszystkie Lanosy z Twojej okolicy i ten wygląda najlepiej tylko że niestety bez gazu.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
znalazłem jeszcze inne takie: