A to: [link do Otomoto wygasł] ?
Trochę mi daleko do sprawdzenia, ale plusem jest instalacja LPG, a ciężko znaleźć tego Golfa z gazem.
I jeszcze jeden, ale starsza wersja: [link do oferty na Allegro wygasł] I tu pytanie: II czy III i dlaczego?
I jeszcze trzy benzyniaki, które są do obejrzenia na miejscu:
[link do Otomoto wygasł] [link do Otomoto wygasł] [link do Otomoto wygasł]
Proszę o opinie.
Ostatnio edytowany przez kimkes, 24 Lis 2010, 23:13, edytowano w sumie 1 raz
1.Lewy przód był składany i ten Golf już troche czasu stoi na otomoto.
2.Też chyba dostał w lewy przód.
3.No ten nawet jako tako wygląda.
4.Prawy przód był puknięty i wogołe 97rok za 5tys.zł,to napewno dobry nie jest.
5.No ten też wygląda przyzwoicie ale znowu ta cena.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Skoda Scala z nową koncepcją wnętrza dla samochodów kompaktowych Nowoczesny design, przestronność i funkcjonalność znane do tej pory z samochodów klasy premium – ŠKODA SCALA prezentuje zupełnie nową koncepcję wnętrza dla pojazdów z segmentu A. Emocjonalny język ...
A ta dalej swoje.... Kolega będzie poruszał się po mieście a silnik 1.6 bez gazu nie będzie zbyt tani i ekonomiczny w eksploatacji.
Co od Astruni to szwagier ma tylko że z motorkiem Isuzu 1.7TD i śmiga, odziwo nie bierze jej korozja. Co do awaryjności to tak średnio, poleciło turbo ale teraz nic już sięnie dzieje z autkiem.
Z rozmowy telefonicznej to młody człowiek, raczej nie handlarz. Jutro pewnie tę Astrę obejrzę, o ile mi jej nie sprządnie sprzed nosa umówiony na wcześniej klient A tak poza tym to co w tym Oplu może być nie tak? Naczytałem się, że rdzewieją w paru miejscach, ale przecież wszystko z czasem rdzewieje. Poza tym wciąż nie rozumiem tych chwilę temu robionych opłat i sprzedaży auta.
Ech, niestety człowiek umówiony na oględziny godzinę wcześniej kupił auto. No to szukam dalej... Jakby co to poproszę o dalsze propozycje i uwagi co do modelu oraz właściwości.
jeśli nadal zainteresowany kumpnem auta... to mam na sprzedaż Golf3 1.9D 1994r +komplet kół zimowych Nowe:tarcza sprzęgła,amortyzacja,poduszki pod silnikiem,progi. 4500zł jest ekonomiczny zadbany i w bardzo dobrym stanie przegląd ważny do czerwca 2011r.
[ Dodano: 21 Listopad 2010, 10:43 ] w Moja galeria- jest zdjęcie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.